Video Kursus

Dapatkan akses GOLD PASS dan Anda akan mendapat akses segera ke versi lengkap dari 500+ video Doktor Sakit Kronik kami, serta tips dan info yang lebih mendalam tentang pelbagai penyakit dalam kursus kami sediakan. Daftar sekarang!

Mulakan Kursus Dengan Topik Ini

Ketogenik Diet

Ketagihan Gula Racun Putih

Penyakit Kronik

Sindrom Kebocoran Usus

Dr Jue Kebaikan Puasa Rawatan

Episod terbaru!

TALK : Hello Keto (Season 2)

TALK : Hello Keto

Tips Info Kesihatan

Dr Jue Suka Berkongsi Ilmu Secara LIVE di Media Sosial

Di laman Sosial Media Dr Jue, beliau banyak kongsi ilmu tentang kesihatan dan apa yang Dr Jue sampaikan kepada penonton sangat jelas dan semestinya mudah faham untuk semua masyarakat Malaysia sedar bertapa penting jaga kesihatan. Ini adalah tanggungjawab besar pada Dr Jue dan Team Dr Jue tapi inilah perjuangan Dr Jue untuk bantu anda kawal penyakit tanpa bergantung penuh dengan ubat dan lebih bahagia seisi keluarga.

Dalam laman web doktorsakitkronik.com telah sedia koleksi penuh video Dr Jue yang lebih mudah untuk anda akses dan pelbagai lagi fungsi yang menarik antaranya lebih 100+ resepi keto diet Dr Jue disediakan, video tips kesihatan daripada Dr Jue dan Team Dr Jue, artikel info kesihatan dan pelbagai lagi. Langgan GOLD PASS untuk dapat akses penuh dan kemaskini dari semasa ke semasa.

INFO DAN BERITA

Tips dan Info Kesihatan Terkini

Video
Resepi
Modul
Akaun