Telegram Dr Jue Official

Telegram Dr Jue Official

Tinggalkan nama, email dan no telefon anda untuk join group Telegram Dr Jue Official secara PERCUMA!

Nak lebih rapat dengan Dr Jue? Jom join group Dr Jue Official

Assalamualaikum semua seminar Dr Jue buat memang terbaik... saya dah 2 kali ikuti seminar Dr Jue. Ni lah hasil nya.. Tq Dr Jue!

SZ

Assalamualaikum. Adik ipar saya kena potong kaki hingga paras lutut.. alhamdulillah.. saya belikan air izumio dengan dr jue.. luka tu cepat sembuh.. Doktor hospital pun terkejut dalam masa tak sampai 3 bulan luka tu baik dengan cepat sekali.

Saya juga sarankan pemakanan yang Dr Jue Sarankan. Terima Kasih Dr Jue atas apa yang diajarkan pada kami.

Rusilahwati Kassim

Salam Dr Jue.. saya nak berkongsi dengan Dr Jue. Bulan lepas seorang lelaki berusia 76 tahun menghidapi kanser prostat stage 4. Segala ilmu yang Dr Jue ajarkan kepada saya sebelum ini telah pun saya all out coaching dan monitor dia dalam masa 4 minggu sahaja doktor terkejut melihat bacaan dia jadi stage 1, itu punhampir hampir ke tahap bebas kanser.

Amalan yang saya terapkan IF + Keto + Vitamin & Mineral + Antioksidan + Healthy Oil dan say "NO" sugar, no gluten, no transfat & No MSG. Dia kembali sembuh dan cergas. Perasaan saya bercampur gembira dan nak menangis bila dapat melihat dia dapat kembali ke masjid melakukan solat jemaah bersama kami. Saya teringat kata-kata Dr Jue di dalam video. " Tiada perkara yang mustahil selagi sel-sel masih hidup"

Saya hanya nak ucapkan jutaan Terima kasih kepada Dr Jue. Semoga Allah sihatkan Dr Jue dan panjangakan usia Dr Jue dengan iman dan Taqwa. Amin

Muhammad Firdaus

Salam Dr Jue. Saya nak share saya dah minum izumio satu bulan dan makan superlutien. dah habis 1 botol. Sekarang makan s.lutien bpbp. Alhamdulillah kaki saya yang kebas dan sakit kalau berjalan dah tak sakit dah. Saya boleh berjalan macam biasa dah. Sebelum ni kalau jalan sikit atau berdiri lama sikit dah cari kerusi kena duduk. Penyakit asma pun semakin baik. Terima kasih Dr Jue suggest profuk tu, Terima kasih banyak-banyak. Semoga Dr Jue sentiasa dalam rahmat Allah

Nor zilah Mazahar
Video
Resepi
Radio
Akaun